Studentenverzekering afsluiten

Als student moet je goed verzekerd zijn, daarom hebben wij enkele voordelige studentenverzekeringen voor je uitgezocht. De eerste periode van je studie lopen de verzekeringen vaak nog via je ouders, maar later moet je jezelf goed verzekeren. Een paar betrouwbare verzekeraars waar je een zorgverzekering voor studenten af kan sluiten:

Een betrouwbare studenten verzekering?

AGIS / TakeCareNow Studenten Verzekering

AGIS is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Met hun speciale jongerenverzekering voor studenten komen ze als beste uit de test voor de beste studentenverzekering. AGIS heeft een website waarop ze de studenten verzekering promoot: TakeCareNow. Je kunt hier online een offerte aanvragen en direct je zorgverzekering als student regelen! Een leuk voordeel bij TakeCareNow is dat je kans maakt op 1 jaar gratis condooms! Dat is erg handig als student zijnde! Meer informatie over de AGIS / TakeCareNow jongerenverzekering vind je op deze website.

De FBTO zorgverzekering voor jongeren

De FBTO biedt een speciale ziektekostenverzekering aan voor studenten. Je kan je hier goed verzekeren voor een uitstekende prijs!

Een OHRA zorg verzekering als student

Als je een verzekering afsluit bij de OHRA krijg je een prima vergoeding voor onder andere een ziekenhuisopname en de huisarts. Je maakt dan gebruik van het Standaardpakketpolis. OHRA biedt daarnaast een goedkope zorgverzekeringen aan voor studenten. Je kunt bij OHRA direct online een zorgverzekering afsluiten.

Alles in 1 Polis van de Rabobank

Bij de Rabobank kan je gebruik maken van de Alles in één Polis. Dat is een combinatie van alle schadeverzekeringen. Je kan dan als student je inboedel makkelijk verzekeringen. Je krijgt dan ook 25% korting op een doorlopende reisverzekering.

Een studentenverzekering bij ING

Bij de ING kan je ook gebruik maken van de studentenverzekering. Ze hebben dan een unieke no-claim korting van 10% op drie belangrijke verzekeringen. Namelijk de inboedelverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering en de ongevallenverzekering.

Last but not least: Studenten VoordeelPakket verzekeringen van ABN Amro

Tot slot heeft de ABN Amro een Studenten VoordeelPakket dat is een combinatie van een inboedel- en een aansprakelijkheidsverzekering. Dan ben je verzekerd tegen schade en inbraak. Ook kan je het pakket uitbreiden met een ongevallenverzekering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *